NOVL

Nascholing Verkeerseducatie (U47) | NOVL

Nascholing Verkeerseducatie (U47)

Je zit als chauffeur al jaren achter het stuur en je hebt dagelijks met vele verschillende verkeerssituaties te maken. Het verkeer wordt steeds drukker en er worden steeds nieuwe maatregelen zoals nieuwe verkeersborden, doelgroepenstroken, signaleringsborden en milieuzones geplaatst om de doorstroming bevorderlijk te houden en de uitstoot in stedelijke gebieden terug te dringen. Kortom, verkeersregels veranderen!

Doelstelling
De cursus verkeerseducatie is er op gericht om chauffeurs van grote voertuigen (vrachtwagens en bussen) op de hoogte te brengen van nieuwe verkeersregels en de kennis van bestaande regels op te frissen. Dit heeft als doelstelling om ongevallen, onduidelijkheid, fouten en frustatie in het verkeer te voorkomen.

Inhoud
Tijdens deze cursus behandelen we:
- bepalingen voor het besturen van motorvoertuigen
- weggebruikers
- wegen en indeling van de weg:
- arbeidstijden en arbeidstijdenbesluit vervoer
- wetgeving, gevaren, risico's en ongevallen
- verkeersgedrag
- update verkeersborden
- tunnelveiligheid

Cursusplaats
Het betreft hier een cursus met een open inschrijving. In principe worden de bijeenkomsten gehouden in ons Logistiek Opleidingscentrum te Uithuizermeeden of in ons opleidingscentrum in Assen.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers is 8.

Minimum aantal lesuren
7 uur (1 dag).

Waarde nascholing
7 uur.

Opleidingskosten
De opleidingskosten zijn € 140,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de docent, boekwerk en excl. BTW en de aanmeldingskosten nascholing CCV.
De aanmeldingskosten nascholing CCV bedragen € 27,00 (excl. BTW) per persoon per dag. Dit bedrag wordt ons in rekening gebracht door het CCV en apart aan u doorberekend.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden