NOVL

Nascholing EHBO (U21) | NOVL

Nascholing EHBO (U21)

Het vervoeren van passagiers brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zoals het verlenen van hulp wanneer de taxi of bus bij een ongeluk betrokken raakt of wanneer een passagier onwel wordt. Om de slachtoffers, omstanders en medepassagiers vakkundig te kunnen helpen, kunnen beroepschauffeurs deze trainig volgen. Deelname is een uitstekend alternatief voor een EHBO-opleiding.

Doelstelling
De cursist leert verschillende levensreddende handelingen zodat hij op zijn werkplek kan reageren op diverse ongevalsituaties.

Inhoud
Praktijk:
- vervoer over korte afstand
- verband- en hulpmiddelen
- reanimatie en gebruik AED

Theorie:

- vijf belangrijke punten bij het verlenen van eerste hulp
- diverse soorten letsels
- vergiftiging
- elektriciteitsongevallen
- het menselijk lichaam

Cursusplaats
Het betreft hier een cursus met een open inschrijving. In principe worden de mondelinge bijeenkomsten gehouden in ons Logistiek Opleidingscentrum te Uithuizermeeden of in ons opleidingscentrum in Assen.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers is 8.

Minimum aantal lesuren
7 uur (1 dag).

Waarde nascholing
7 uur.

Opleidingskosten
De opleidingskosten zijn € 155,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de docent, boekwerk en certificaat en excl. BTW en de aanmeldingskosten nascholing CCV.
De aanmeldingskosten nascholing CCV bedragen € 27,00 (excl. BTW) per persoon per dag. Dit bedrag wordt ons in rekening gebracht door het CCV en apart aan u doorberekend.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden