NOVL

Nascholing Digitale Tachograaf (U23) | NOVL

Nascholing Digitale Tachograaf (U23)

De digitale tachograaf heeft het doel om binnen Europa te zorgen voor meer veiligheid op de weg, eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden. Naast een verandering in de bediening, gaan chauffeurs werken met een bestuurderskaart.

Doelstelling
De cursist bedient de digitale tachograaf conform de wettelijke eisen.

Inhoud
Theorie:
- wetgeving digitale tachograaf
- arbeidstijdenregelgeving
- werking en bediening digitale tachograaf
- verplichtingen chauffeurs
- controles door bevoegde instanties

Praktijk:
- oefenen met casussituaties

Cursusplaats
Het betreft hier een cursus met een open inschrijving. In principe worden de bijeenkomsten gehouden in ons Logistiek Opleidingscentrum te Uithuizermeeden of in ons opleidingscentrum in Assen.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers is 10.

Minimum aantal lesuren
7 uur (1 dag).

Waarde nascholing
7 uur.

Opleidingskosten
De opleidingskosten zijn € 140,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de docent, boekwerk en excl. BTW en de aanmeldingskosten nascholing CCV.
De aanmeldingskosten nascholing CCV bedragen € 27,00 (excl. BTW) per persoon per dag. Dit bedrag wordt ons in rekening gebracht door het CCV en apart aan u doorberekend.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden