NOVL

Nascholing Autolaadkraan (U18) | NOVL

Nascholing Autolaadkraan (U18)

De autolaadkraan is bedoeld om goederen te laden en te lossen van eigen laadbak of eigen oplegger, maar kan incidenteel worden gebruikt om iets anders te hijsen. Voor het met een autolaadkraan laden en lossen van eigen lading is training, gebaseerd op het gebruik van de eigen machine voldoende.

Doelstelling
De cursist beheerst de vaardigheden voor het veilig gebruik van een autolaadkraan.

Inhoud
De opleiding omvat de volgende onderwerpen:
Theorie:
- communicatie
- veiligheid en arbo
- milieuverantwoord werken
- persoonlijke risico's en persoonlijke beschermingsmiddelen

Praktijk:
- hijswerkzaamheden, laden en lossen
- onderhoud aan materieel
- het plaatsen van de machine en besturen van het voertuig waarop de kraan is geplaatst
- milieuverantwoord werken

Examen
Aan het eind van de opleiding zal een praktijk toets worden afgenomen. Bij een goed resultaat zal een certificaat van deelneming worden uitgereikt.

Cursusplaats
Het betreft hier een cursus met een open inschrijving. In principe worden de bijeenkomsten gehouden in ons Logistiek Opleidingscentrum te Uithuizermeeden of in ons opleidingscentrum in Assen.
Deze opleiding kan ook incompany worden uitgevoerd.

Aantal deelnemers
Minimaal 4 deelnemers, minimaal 2 cursisten per kraan.

Minimum aantal lesuren
7 uur.

Waarde nascholing
7 uur.

Opleidingskosten
Als de opleiding in Uithuizermeeden wordt gegeven zijn de opleidingskosten € 330,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de docent, boekwerk en certificaat en excl. BTW en de aanmeldingskosten nascholing CCV.
De aanmeldingskosten nascholing CCV bedragen € 27,00 (excl. BTW) per persoon per dag. Dit bedrag wordt ons in rekening gebracht door het CCV en apart aan u doorberekend.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden