NOVL

Nascholing | NOVL

Nascholing Fysieke belasting (U20)

De chauffeurs bewust maken van de dagelijkse lichamelijke inspanningen en voldoende kennis te laten opdoen om lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen. In de praktijk betekent dit dat de chauffeur gewrichten als rug, schouders en knieën minder gaat belasten en op een dag minder energie verspilt. Bovendien zal de chauffeur met de kennis en inzichten die in de cursus zijn opgedaan fysiek belastende situaties anders oplossen.

Lees meer...

Nascholing Verkeerseducatie (U47)

Je zit als chauffeur al jaren achter het stuur en je hebt dagelijks met vele verschillende verkeerssituaties te maken. Het verkeer wordt steeds drukker en er worden steeds nieuwe maatregelen zoals nieuwe verkeersborden, doelgroepenstroken, signaleringsborden en milieuzones geplaatst om de doorstroming bevorderlijk te houden en de uitstoot in stedelijke gebieden terug te dringen. Kortom, verkeersregels veranderen!

Lees meer...

Nascholing Digitale Tachograaf (U23)

De digitale tachograaf heeft het doel om binnen Europa te zorgen voor meer veiligheid op de weg, eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden. Naast een verandering in de bediening, gaan chauffeurs werken met een bestuurderskaart.

Lees meer...

Nascholing Elearning Pakket

Koops NOVL kan u voor uw chauffeurs een modern nascholingspakket code 95 leveren tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Hiermee verzekert u zich van het behoud van code 95 én van een nascholingspakket dat écht voordelen oplevert voor uw bedrijf.

Lees meer...

Nascholing Lading zekeren (U03)

Het is belangrijk dat lading goed wordt vastgezet.

Lees meer...

Nascholing ADR

Gevaarlijke goederen worden al eeuwen gemaakt en vervoerd. Vroeger ging dit nogal eens fout met doden, gewonden en milieuschade tot gevolg. Vandaar dat men hier op een gegeven moment regels voor ging opstellen. Overheden en het bedrijfsleven van een aantal Europese landen hebben nauw samengewerkt om uniforme regels op te stellen om het vervoer van gevaarlijke goederen veilig te laten verlopen. Dit heeft in 1957 geresulteerd in de totstandkoming van het ADR.

Lees meer...

Nascholing VCA Basis en VOL (U05)

Nederlandse bedrijven eisen in toenemende mate van hun toeleveranciers, dat zij gecertificeerd zijn volgens de Veiligheid,Gezondheid,Milieu Checklist Aannemers (VCA). De VCA wordt al enige jaren toegepast door de industrie in het Europoort / Botlekgebied. Inmiddels is toepassing van het VCA veiligheidssysteem ook in andere Nederlandse regio's actueel. Het gaat hierbij om certificering van bedrijven uit verschillende branches, bijvoorbeeld bouw- en installatiebedrijven, constructiebedrijven en vervoersbedrijven.

Lees meer...

Nascholing Heftruck (U16)

Als u een heftruck moet besturen, dan is de werkgever verplicht aan te tonen dat u voldoende bent geschoold. Dit is voorgeschreven in de ARBO-wet. Koops NOVL kan deze opleiding voor u verzorgen. Hiertoe heeft Koops NOVL een instructiehal ingericht in Assen en Uithuizermeeden.

Lees meer...

Nascholing Autolaadkraan (U18)

De autolaadkraan is bedoeld om goederen te laden en te lossen van eigen laadbak of eigen oplegger, maar kan incidenteel worden gebruikt om iets anders te hijsen. Voor het met een autolaadkraan laden en lossen van eigen lading is training, gebaseerd op het gebruik van de eigen machine voldoende.

Lees meer...

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden