NOVL

Heftruck | NOVL

Heftruck

Als u een heftruck moet besturen, dan is de werkgever verplicht aan te tonen dat u voldoende bent geschoold. Dit is voorgeschreven in de ARBO-wet. Koops NOVL kan deze opleiding voor u verzorgen. Hiertoe heeft Koops NOVL een instructiehal ingericht in Assen en in Uithuizermeeden.

Doel van de opleiding
Veilig werken is de eerste vereiste om aan het eind van de werkdag weer gezond huiswaarts te keren. Vorkheftrucks vallen onder risicovolle werktuigen. Dat komt omdat er jaarlijks honderden, dikwijls ernstige, ongevallen mee gebeuren. En aangezien 80% van de ongevallen te wijten is aan menselijk falen, is het volgen van een heftruck opleiding geen overbodige luxe.

Bestemd voor
Deze opleiding is bestemd voor personen van 16 jaar en ouder die al dan niet ervaring hebben met het rijden op een heftruck.

Inhoud van de opleiding
De opleiding omvat o.a. de volgende onderwerpen:
• opbouw en werking van de heftruck
• controle en onderhoud van de heftruck
• veilig werken met hefwerktuigen

Duur van de opleiding
Zonder ervaring / 1e keer
De duur van de opleiding voor cursisten zonder ervaring is afhankelijk van de vorderingen van de cursist tijdens de opleiding, maar duurt max. 2 dagen. De opleiding wordt overdag gegeven, kan op ieder gewenst moment starten en heeft een open einde.

Met ervaring
De duur van de opleiding voor cursisten met ervaring is afhankelijk van de vorderingen van de cursist tijdens de opleiding, maar duurt max 4 uur. De opleiding wordt overdag gegeven, kan op ieder gewenst moment starten.

Herhaling
De duur van de opleiding voor cursisten waarvan het certificaat verloopt of is verlopen duurt 45 minuten. De opleiding wordt overdag gegeven en kan op ieder gewenst moment starten.

Cursusplaats
Bent u afkomstig uit de provincie Groningen, Friesland of Drenthe, leiden wij u op in ons opleidingscentrum in Uithuizermeeden of in Assen. Voor de overige gebieden in Nederland kunnen wij de opleidingen ook in company verzorgen.

Examen
Voorafgaand aan de praktijkopleiding (met en zonder ervaring) zal een digitale toets worden afgenomen. Aan het eind van de opleiding volgt de praktijktoets.
Bij een goed resultaat zal een instituutcertificaat worden uitgereikt.

Aantal deelnemers
Minimaal aantal deelnemers is 2 personen.

Prijs
Voor actuele prijzen verwijzen wij u naar de prijslijst.
De prijzen voor in company opleidingen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Nascholing
Wilt u deze opleiding laten meetellen voor de nascholing, bekijk dan deze pagina.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden