NOVL

Chauffeur | NOVL

Rijbewijs E achter B

Als je met een caravan, aanhanger of boot- of paardentrailer wilt gaan rijden, heb je vaak het rijbewijs BE nodig. Dit kan nu ook bij Koops NOVL.

Auto met aanhangwagen1

Lees meer...

Tractor Rijbewijs

Met ingang van 1 juli 2015 is het tractorrijbewijs verplicht. Elke bestuurder van een tractor of landbouwvoertuig, ongeacht de leeftijd, is dan verplicht om het tractor rijbewijs (T-rijbewijs) in het bezit te hebben. Huidige bezitters van het tractorcertificaat kunnen deze gedurende een jaar (tot medio 2016) omwisselen voor het T-rijbewijs. Met de invoering van het tractor rijbewijs wil de overheid de verkeersveiligheid verbeteren. Gelijkertijd worden de eisen voor rijvaardigheid gelijkgetrokken, ongeacht de leeftijd. Ook sluit het T-rijbewijs beter aan bij bijvoorbeeld het autorijbewijs.

Trekker 1 Bron: John Deere Nederland B.V.

Lees meer...

Rijbewijs B

Wil je je autorijbewijs halen? Dat kan bij Koops NOVL, wij doen dit vanuit ons opleidingscentrum in Assen of vanuit de plaats Groningen.

KoopsVec

Lees meer...

Rijbewijs CE

Voor chauffeurs die achter de vrachtwagen een aanhangwagen willen voeren met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg, is het rijbewijs CE verplicht. Dat kan bij Koops NOVL, wij doen dit vanuit ons opleidingscentrum in Assen.

 Koops vrachtwagen2a

Lees meer...

Rijbewijs C

Om een vrachtwagen of een grote kampeerauto te mogen besturen, moet je in het bezit zijn van een vrachtwagenrijbewijs. Dat kan bij Koops NOVL, wij doen dit vanuit ons opleidingscentrum in Assen.

 WP 20141101 12 21 36 Pro

Lees meer...

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden