NOVL

VCA E-Learning | NOVL

VCA E-Learning

Met Koops NOVL halen uw medewerkers snel via internet hun certificaat voor VCA. Onze interactieve trainingspakketten zijn altijd volgens de allerlaatste eindtermen opgebouwd. Bij Koops NOVL slagen uw medewerkers direct met een prima resultaat.

Het werkt eenvoudig!
Stap 1: Aanmelden.
U meldt gemakkelijk één of meerdere personen aan via ons aanmeldingsformulier. Iedere aangemelde persoon krijgt direct via email de persoonlijke inloggegevens en kan direct aan de slag.

Stap 2: Doorlopen cursuspakket.
In hun eigen tempo en thuis of op de werkplek doorlopen uw medewerkers het cursuspakket tot aan het eindexamen. Zij kunnen zoveel herhalen en oefenen als zij willen. Met de online rapportage ziet u direct de vorderingen in de cursus en de resultaten van de proefexamens die worden gemaakt. Zo is er een perfecte voorbereiding op het officiële eindexamen!

Stap 3: Eindexamen.
Op de uitgekozen datum en locatie doen uw medewerkers computerexamen. Na het examen ontvangt u zo spoedig mogelijk de betreffende certificaten en veiligheidspassen in een handzaam creditcardformaat.

Het VCA (Basis en VOL) cursus pakket
- Interactieve cursus VCA met vragen en oefeningen
- Onbeperkt oefenen van VCA examen vragen met online proefexamens


Pak uw voordelen via internet!

- Gemakkelijk te volgen
- Geen verletkosten

- Geen wachttijden, meteen beginnen

- Geen reiskosten

- Een zeer uitgebreide examenkalender

- Een lage prijs voor een compleet cursuspakket

Examen
De cursus wordt afgesloten met een officieel examen afgenomen door een SSVV erkend examenbureau. Het examen vindt plaats op een locatie in uw regio.

Prijs
Voor actuele prijzen verwijzen wij u naar de prijslijst.

Inloggen
Wanneer u van ons reeds de inloggegevens heeft ontvangen kunt u hier rechtstreeks naar het inlogscherm.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden