NOVL

Arbo & Veiligheid | NOVL

VCA Basis Klassikaal

Nederlandse bedrijven eisen in toenemende mate van hun toeleveranciers, dat zij gecertificeerd zijn volgens de Veiligheid,Gezondheid,Milieu Checklist Aannemers (VCA). De VCA wordt al enige jaren toegepast door de industrie in het Europoort / Botlekgebied. Inmiddels is toepassing van het VCA veiligheidssysteem ook in andere Nederlandse regio's actueel. Het gaat hierbij om certificering van bedrijven uit verschillende branches, bijvoorbeeld bouw- en installatiebedrijven, constructiebedrijven en vervoersbedrijven.

Lees meer...

VCA E-Learning

VCA Basis en VCA VOL snel halen, via ons Koops NOVL internetportaal is dat mogelijk.

Lees meer...

Veilig werken langs de weg

Het werken langs de weg is een veel voorkomend verschijnsel.
Het verstoort de vrije doorgang van het verkeer en beïnvloed de veiligheid van de wegwerkers en weggebruikers. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.
In de opleiding Veilig werken langs de weg worden de belangrijkste aspecten behandelt die met veilig werken langs de weg te maken hebben.

Lees meer...

BHV

Om de gevolgen van brand en ongeval te beperken, moet ieder bedrijf, organisatie of instelling één of meerdere werknemers aanwijzen als bedrijfshulpverlener (BHV-er). Het aantal BHV-ers moet naar voren komen uit de risico-inventarisatie en is daarom afhankelijk van de omvang van de risico's die de bedrijfsactiviteiten met zich meebrengen.
Het streefgetal voor het aantal bedrijfshulpverleners in een bedrijf is
één op de 15 à 50 aanwezige personen.

Lees meer...

Veiligheidsadviseur

Als gevolg van nieuwe EU-regelgeving moeten bedrijven die op enigerlei wijze te maken hebben met transport, overslag en/of opslag van gevaarlijke stoffen kunnen beschikken over veiligheidsadviseur.

Lees meer...

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden