NOVL

Reachtruckopleiding Heiploeg | NOVL

Reachtruckopleiding Heiploeg

NOVL verzorgt Reachtruckopleidingen Heiploeg

 

Heiploeg BV is in meer dan 100 jaar gestaag uitgegroeid van een klein familiebedrijf in Zoutkamp tot de grootste garnalenleverancier van Europa. In Zoutkamp beschikt men over een modern productiecentrum voorzien van alle denkbare faciliteiten.

NOVL en Heiploeg BV werken al een aantal jaren samen. Bij Heiploeg BV staat veiligheid voorop. In mei 2010 zijn we gestart met de opleidingen veilig werken met een reach- en heftruck, evenals met elektrische pompwagens. De opleidingen vinden plaats op verschillende locaties. Soms in het opleidingscentrum van NOVL in Uithuizermeeden maar de meeste opleidingen worden in-company gegeven bij Heiploeg BV.

Dinsdag 5 november 2013 stond er opnieuw een cursus dag ingepland voor een reachtruckopleiding bij Heiploeg BV. Bart Ploeg (ARBO manager Heiploeg) had een programma opgesteld waarbij de cursist naast het theoretisch gedeelte het praktijkexamen moest afleggen. Aan het einde van de dag werd er terug gekeken op een leuke en goede cursus en als klap op de vuurpijl was ook nog eens iedereen geslaagd. Na het succesvol afronden van het examen hebben de cursisten een certificaat en een pasje ontvangen. De geldigheidsduur is 5 jaar voor het besturen van een reachtruck, de cursisten hebben ook een 5-jarig certificaat voor het besturen van een heftruck evenals voor het besturen van een elektrische pompwagen. Deze papieren zijn tijdens een eerdere cursus gehaald.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden