NOVL

Directiewisseling NOVL

Directiewisseling NOVL

Directeur Thomas Duinkerken van opleidingscentrum NOVL in Uithuizermeeden stopt er mee. Per 1 januari 2016 is hij geen eigenaar meer van dit opleidingscentrum, hij heeft namelijk de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt. NOVL wordt in het geheel overgenomen door Lambert Koops, de eigenaar van Koops Verkeers Educatie uit Assen.

Vrijdag, 11 december 2016, hebben de heren Duinkerken en Koops hun handtekeningen gezet onder de contracten. Dit gebeurde onder toeziend oog van notaris Huitsing uit Middelstum, de adviseurs van NOVL Guilio d’Albani en Yvonne Vreugdenhil en de nieuwe bedrijfsleidster Carola Duinkerken.

 OvernameNOVL

De handtekeningen worden gezet met vanaf links Bertha Koops-Naaijer, Lambert Koops, Carola Duinkerken-Bos, Thomas Duinkerken en Sietske Duinkerken-Bults.
Bron: H. Spier

NOVL bestaat nu ongeveer 15 jaar en heeft zich door dik en dun een goede plaats verworven in het opleidingswereldje. Vallen en opstaan was het wel volgens Thomas Duinkerken. De oorlogen in Irak heeft de opleider behoorlijk dwars gezeten. De economische toestand veranderde van de één op de andere dag. En dan gaan bedrijven weer minder opleiden. Toen de economie zich enig sinds had hersteld dacht de opleider ook weer direct vooruit. Ook tijdens de laatste economische - en financiële crisis kon NOVL zich staande houden. Dit is gelukt door keihard te werken, samen met zijn schoondochter Carola Duinkerken, het manusje van alles van de onderneming. Nu is het tijdstip gekomen om het stokje over te geven. Want zo zegt Thomas Duinkerken: “Er is en tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen”. Wel zal Duinkerken als adviseur betrokken blijven bij NOVL.

NOVL werkt al enkele jaren samen met Lambert Koops van Koops Verkeers Educatie te Assen. Dit bedrijf is van oudsher een gerenommeerde opleider, gespecialiseerd in het opleiden van alle soorten rijbewijzen. "NOVL is altijd wel op zoek geweest naar een samenwerkingspartner, maar slaagde daar nooit in omdat het meestal éénrichtingsverkeer was. De andere partij wilde alles over - en van NOVL weten, maar er kwam niets terug. Bij Koops is dat anders geweest. Vanaf het begin klikte het tussen de medewerkers en eigenaren van beide bedrijven." aldus Duinkerken.

Koops is sinds kort de trotse bezitter van een nieuw opleidingscentrum, waarin alle opleidingen gedaan worden. Ook zullen de opleidingen van NOVL nu in Drenthe worden uitgevoerd. Door de uitbreiding krijgt NOVL er ook een opleidingspoot bij, namelijk een complete rijschool. Voor de regio is dit een welkome uitbreiding. Vanaf nu kan NOVL opleiden voor de rijbewijzen bromfiets, personenauto (met aanhangwagen), vrachtauto (combinatie) en landbouwtrekker.

Bij Kantoor Vreugdenhil in Uithuizermeeden wordt een informatiecentrum ingericht van NOVL Rijopleidingen. Binnenkort zal er een open dag worden georganiseerd om iedereen die dat wil te informeren over de opleidingsmogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden