NOVL

Reachtruckopleiding Datema | NOVL

Reachtruckopleiding Datema

NOVL verzorgt Reachtruckopleiding bij Datema Delfzijl BV

Op vrijdag 23 november 2012 heeft bij Datema Delfzijl BV een opleiding veilig werken met de Reachtruck plaatsgevonden. Deze opleiding werd gevolgd door de werknemers van de afdeling Logistiek & Service. Datema Delfzijl BV werd opgericht in 1955 en heeft zich sindsdien ontwikkeld van een kleine leverancier van kaarten en nautische publicaties tot een modern multidisciplinair bedrijf, prominent op het gebied van nautische veiligheid en nautische gegevens in Nederland. De onderneming is momenteel gevestigd in Delfzijl en Rotterdam. Ze leveren producten aan rederijen, reders, werven, evenals het schip, dealers en agenten in heel Nederland.Marcel Brons, magazijnmeester in Delfzijl, had voor de opleiding alles afgescheiden zodat het werk en de cursus tegelijk plaats kon vinden. Het magazijn bij Datema zag er keurig verzorgd uit. Niet speciaal voor de cursus maar ook tijdens een eerder bezoek was het perfect voor elkaar. Alle cursisten hebben evenveel proeven afgelegd waarbij de veiligheid en de vaardigheden (gebruik van de reachtruck) werden beoordeeld. Alle cursisten zijn hier voor geslaagd. Iedereen krijgt een certificaat incl. pasje, deze is 5 jaar geldig en zal na deze periode weer moeten worden verlengd.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden