NOVL

Subsidie | NOVL

Subsidie

SOOB Subsidiepunt

Vanaf 1 maart 2011 geldt het nieuwe SOOB beleid rondom scholingssubsidies voor werkenden. Met subsidies voor branchekwalificerende scholing krijgt de kwaliteit van medewerkers in de sector een impuls. Daarnaast is er subsidie beschikbaar voor themagericht scholingsbeleid, waardoor specifieke en voor de sector belangrijke ontwikkelingen gestimuleerd kunnen worden. In 2011 is hiervoor subsidie beschikbaar voor één praktijkdag van iedere chauffeur per cyclus (35 uur gedurende 5 c.q. 7 jaar) van de verplichte nascholing.

Via SOOB Subsidiepunt kunt u als bedrijf of gecertificeerd (bedrijfs)opleider een verzoek tot reservering van een subsidiebedrag indienen en de status van uw aanvraag bekijken en wijzigen. Dit geldt zowel voor het aanvragen van SOOB-subsidie als van ESF-subsidie.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Tijdelijk extra SOOB-subsidie voor praktijktrainingen code 95

Vanaf 1 december 2013 kunt u extra subsidie krijgen voor de praktijktrainingen als onderdeel van de verplichte nascholing (code 95). Deze extra subsidie wordt mogelijk gemaakt door SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector transport & logistiek.

Klik hier voor meer informatie.

Sectorplan Groningen op voorsprong (link)

VERGOEDING T-RIJBEWIJS VOOR LEERLINGEN GROEN, GROND en INFRA OPLEIDINGEN

Als je aan de slag wilt in de cumelasector is het behalen van het T-rijbewijs een goede en noodzakelijke investering voor de toekomst. De sociale partners in de cumelasector komen de leerlingen daarom vanaf volgend schooljaar tegemoet met een vergoeding van € 700,- per leerling voor het behalen van het T-rijbewijs.
Meer informatie hierover kun je vinden op de website van
Cumela, CAO Loonwerk en GroenGrondInfra.
De flyer kunt u hier downloaden.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden