NOVL

Nascholing Heftruck (U16) | NOVL

Nascholing Heftruck (U16)

Als u een heftruck moet besturen, dan is de werkgever verplicht aan te tonen dat u voldoende bent geschoold. Dit is voorgeschreven in de ARBO-wet. Koops NOVL kan deze opleiding voor u verzorgen. Hiertoe heeft Koops NOVL een instructiehal ingericht in Assen en Uithuizermeeden.

Doelstelling
De cursist beheerst de vaardigheden voor het veilig gebruik van een heftruck.

Inhoud
De opleiding omvat o.a. de volgende onderwerpen:
Theorie:
- kennis en gebruik van materiaal en materieel
- belading en belasting
- veiligheid
- wet- en regelgeving
- milieu
- ergonomie

Praktijk:
- veiligheid
- rijtechniek

Examen
Aan het eind van de opleiding zal zowel een schriftelijke als een praktijk toets worden afgenomen. Bij een goed resultaat zal een instituutcertificaat worden uitgereikt.

Cursusplaats
Het betreft hier een cursus met een open inschrijving. In principe worden de bijeenkomsten gehouden in ons Logistiek Opleidingscentrum te Uithuizermeeden of te Assen.

Aantal deelnemers
Minimaal 4 (max. 2 cursisten per heftruck, totaal 4 per instructeur).

Minimum aantal lesuren
Herhaling 7 uur (1 dag).

Waarde nascholing
Herhaling 7 uur.

Opleidingskosten
Als de opleiding in Uithuizermeeden of in Assen wordt gegeven zijn de opleidingskosten € 230,00 per persoon. Beide bedragen zijn inclusief de kosten voor de docent, boekwerk en certificaat en excl. BTW en de aanmeldingskosten nascholing CCV.
De aanmeldingskosten nascholing CCV bedragen € 27,00 (excl. BTW) per persoon per dag. Dit bedrag wordt ons in rekening gebracht door het CCV en apart aan u doorberekend.

Wat zeggen onze klanten?

In SEPTEMBER beGON ik AAN de opleiding "Transportondernemer" MET ALS DOELSTELLING DIT VOOR 31 DECEMBER AF TE RONDEN. DE NIEUWE LESBOEKEN IN combinatie met het online maken van vragen bevielen mij zeer goed. op 30 december maakte ik de laatste 2 examens (calculatie en Financieel management). Half februari ontving ik het getuigschrift van het cbr divisie ccv, alles exact volgens plan dus!

Jaap Jilderts

 

Over Koops NOVL

Wij staan de hele week en op zaterdag voor u klaar.

Kantooradres
van Vlissingenstraat 45a
9403 BB Assen
Tel.: 0595-415161 / 0592-372098
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingscentrum NOVL
Willem de Mérodelaan 2, ingang Meidoornweg
9982 AL Uithuizermeeden